Annonsering

Er din bedrift interessert i annonsering på HortenLove sin plattform ta gjerne kontakt

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-09-10T11:07:12.0000000Z


Bli sett på en plattform med MYE relevant trafikk og HØY grad av troverdighet.

Vi har ulike annonsekonsepter som gir lokale bedrifter mulighet til å øke sin synlighet. Hver måned er det over 10 000 besøkene på Hortenlove. Enten du vil annonsere en ledig stilling du har, eller en tjeneste dere leverer, så har vi løsningen som passer deg. Se våre ulike standard-pakker i tabellen under. Men vi kan også tilby skreddersydd markedsføring for fin bedrift. Vi er med i hele prosessen å kan levere fra A-Å på gjennomføring.Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat om annonsering. 


Henrik Haukelidsæter

Tlf: 911 36 040

E-post: henrik@day4.no

Tilbake