BlockParty - Glassmagasinet 3. Juledag
Aldersgrense: 18 år Dørene åpnes kl.19.00 Billetter: 100 kr, kjøpes i døra. Dj Choqwave spiller fra kl.21:15 til kl.22:00 Live fra kl.22:00 til 23:30 Dj Choqwave spiller etter konserten til det stenger. Er det mulig - 7 acts på samme scene på en kveld. Dj Choqwave, Larsiveli, Sebastian Zalo, Yung Smul, Safario, Farfemhundre og Cannon kommer på Glassmagasinet 3. juledag for å snu stedet på hodet. Dette blir garantert en festaften av de sjeldne. Dørene åpner 19.00 og vi sparker igang allerede klokken 21.00 så det er ingen grunn til å sitte hjemme å vente hvis du håper på å komme inn. Her blir det mye folk, og det er førstemann til mølla! Har du noen spørsmål? Ta kontakt med: Gard Detlev Øksendal (Gardoksendal@gmail.com) Gnamien Benoit Zalo (Gnamien.zalo@gmail.com) Eric Matthew Cannon (Cannoneric@hotmail.com). - Larsiveli Larsiveli (25) – et rått raptalent med en inderlig og direkte stil, «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt & Dag). Han har samarbeidet med en rekke av landets fremste rappere og produsenter, og frasen «din favorittrappers favorittrapper», har nok sjelden vært mer dekkende. Våren 2017 slapp han i samarbeid med sin bror Makko Makeba den kritikerroste debut-EPen “Brødrene Gjeddehjerte”. - Sebastian Zalo Sebastian Zalo har enda ikke sluppet sin første ordentlige singel, men har allikevel spilt på både Slottsfjellfestivalen og Øyafestivalen. Zalo er kjent for en særdeles ernærgisk preformance, og et utrolig fett liveshow. Gutten oser karisma, og vi kan love valuta for kronene når big Zalo gir dere et vilt show. Nå står han klar med masse ny musikk, som dere vil få en smakebit av 3. juledag. - Yung Smul Yung Smul er et relativt ferskt tilskudd til den norske raparenaen, men har allerede klart å etablere seg som artist og signert platekontrakt med Sony. Etter å ha sluppet sin første låt på SoundCloud julaften 2016, har ting gått relativt fort for den 19 - år gamle Oslogutten. Opptredner på blant annet Slottsfjellfestivalen, Øyafestivalen og Rockefeller er noen av det han har gjort ', bare få måneder etter første slipp. Vi kan love et show spekket med energi, og kanskje får dere høre en ny hit..? - Safario 17 år gamle Safario fra Holmestrand/Oslo produserer, mikser og mastrer sin egen musikk helt selv på en skole-PC, selv om han bare startet å lage musikk for to år siden. Han fortsetter å imponere med energifylte konserter etter en lang sommer med mange minnerike konsertkvelder. Han tar med seg Eric Cannon som DJ, i tillegg til den unike stilen og de glade vibbene for å lage stemning og en gøy kveld for alle som kommer! - Marcus Cannon Denne unge multiinstrumentalisten, produsenten og låtskriveren fra Holmestrand er et lovende tilskudd til The Hypocrites Club. Med et variert, urbant lydbilde og bred erfaring vil han gi sitt alt for å gi de oppmøtte en fargerik opplevelse! -FarFemhundre Med myke nostalgiske synths, tunge 808's og et stort melodisk landskap, bringer den ferske Farfemhundre (20) en ny, frisk og positiv sound til norsk rap. Den oslobaserte artisten står for egen produksjon, og overrasket mange i Oktober med sin debut-singel "Felle" med kompis og medmusiker Sebastian Zalo. Far har flere spennende låter på kalenderen, og vil overraske mange 3. Juledag. - Dj CHOQWAVE DJ CHOQWAVE aka. Sebastian Choquet er en ung og sulten DJ ute etter å ta over alle dansegulv han kommer over. Med et variert musikkspekter med stor kjærlighet for Funk og Disco, men også sjangere som Deep House og Trap Bass er det umulig å forutse hva han spiller på sine sett, det som derimot er mulig å si at det blir noe for en hver smak!
2017-12-27T18:00:00.0000000Z 2017-12-27T18:00:00.0000000Z
  •  
    2017-12-27T18:00:00.0000000Z
    fra 2017-12-27T18:00:00.0000000Z 2017-12-28T01:00:00.0000000Z
  •  

Sted: - Vis kart

Tidspunkt: 2017-12-27T18:00:00.0000000Z 2017-12-28T01:00:00.0000000Z

2017-12-27T18:00:00.0000000Z 2017-12-27T18:00:00.0000000Z

BlockParty - Glassmagasinet 3. Juledag

Aldersgrense: 18 år Dørene åpnes kl.19.00 Billetter: 100 kr, kjøpes i døra. Dj Choqwave spiller fra kl.21:15 til kl.22:00 Live fra kl.22:00 til 23:30 Dj Choqwave spiller etter konserten til det stenger. Er det mulig - 7 acts på samme scene på en kveld. Dj Choqwave, Larsiveli, Sebastian Zalo, Yung Smul, Safario, Farfemhundre og Cannon kommer på Glassmagasinet 3. juledag for å snu stedet på hodet. Dette blir garantert en festaften av de sjeldne. Dørene åpner 19.00 og vi sparker igang allerede klokken 21.00 så det er ingen grunn til å sitte hjemme å vente hvis du håper på å komme inn. Her blir det mye folk, og det er førstemann til mølla! Har du noen spørsmål? Ta kontakt med: Gard Detlev Øksendal (Gardoksendal@gmail.com) Gnamien Benoit Zalo (Gnamien.zalo@gmail.com) Eric Matthew Cannon (Cannoneric@hotmail.com). - Larsiveli Larsiveli (25) – et rått raptalent med en inderlig og direkte stil, «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt & Dag). Han har samarbeidet med en rekke av landets fremste rappere og produsenter, og frasen «din favorittrappers favorittrapper», har nok sjelden vært mer dekkende. Våren 2017 slapp han i samarbeid med sin bror Makko Makeba den kritikerroste debut-EPen “Brødrene Gjeddehjerte”. - Sebastian Zalo Sebastian Zalo har enda ikke sluppet sin første ordentlige singel, men har allikevel spilt på både Slottsfjellfestivalen og Øyafestivalen. Zalo er kjent for en særdeles ernærgisk preformance, og et utrolig fett liveshow. Gutten oser karisma, og vi kan love valuta for kronene når big Zalo gir dere et vilt show. Nå står han klar med masse ny musikk, som dere vil få en smakebit av 3. juledag. - Yung Smul Yung Smul er et relativt ferskt tilskudd til den norske raparenaen, men har allerede klart å etablere seg som artist og signert platekontrakt med Sony. Etter å ha sluppet sin første låt på SoundCloud julaften 2016, har ting gått relativt fort for den 19 - år gamle Oslogutten. Opptredner på blant annet Slottsfjellfestivalen, Øyafestivalen og Rockefeller er noen av det han har gjort ', bare få måneder etter første slipp. Vi kan love et show spekket med energi, og kanskje får dere høre en ny hit..? - Safario 17 år gamle Safario fra Holmestrand/Oslo produserer, mikser og mastrer sin egen musikk helt selv på en skole-PC, selv om han bare startet å lage musikk for to år siden. Han fortsetter å imponere med energifylte konserter etter en lang sommer med mange minnerike konsertkvelder. Han tar med seg Eric Cannon som DJ, i tillegg til den unike stilen og de glade vibbene for å lage stemning og en gøy kveld for alle som kommer! - Marcus Cannon Denne unge multiinstrumentalisten, produsenten og låtskriveren fra Holmestrand er et lovende tilskudd til The Hypocrites Club. Med et variert, urbant lydbilde og bred erfaring vil han gi sitt alt for å gi de oppmøtte en fargerik opplevelse! -FarFemhundre Med myke nostalgiske synths, tunge 808's og et stort melodisk landskap, bringer den ferske Farfemhundre (20) en ny, frisk og positiv sound til norsk rap. Den oslobaserte artisten står for egen produksjon, og overrasket mange i Oktober med sin debut-singel "Felle" med kompis og medmusiker Sebastian Zalo. Far har flere spennende låter på kalenderen, og vil overraske mange 3. Juledag. - Dj CHOQWAVE DJ CHOQWAVE aka. Sebastian Choquet er en ung og sulten DJ ute etter å ta over alle dansegulv han kommer over. Med et variert musikkspekter med stor kjærlighet for Funk og Disco, men også sjangere som Deep House og Trap Bass er det umulig å forutse hva han spiller på sine sett, det som derimot er mulig å si at det blir noe for en hver smak!
Vis

Oppdatert: 2018-05-18T08:35:32.0000000Z

  • FacebookEvent
Annet Innhold