Om informasjonskapsler (cookies)

Informasjon om HortenLoves bruk av informasjonskapsler
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2017-11-03T12:19:55.0000000+00:00

Hva er cookies?

Cookies er små tekstfiler som nettleseren lagrer på din datamaskin. Et nettsted kan be nettleseren om å lagre informasjon i en cookie. For påfølgende sidevisninger på det samme nettstedet, vil nettleseren alltid sende med informasjonen som finnes i cookies for domenet du besøker.

Cookies er altså nettleserens hukommelse angående ditt besøk på et gitt nettsted. En cookie kan f.eks inneholde informasjon som du har oppgitt til nettstedet i et skjema, f.eks hvilken by du bor i. Du slipper da eksempelvis å søke opp et stedsnavn hver gang du skal sjekke værmeldingen, nettstedet kan automatisk vise deg værmeldingen for der du bor.

Tilbake
Annet Innhold