Om informasjonskapsler (cookies)

2017-11-03T12:19:55.0000000+00:00

Informasjon om HortenLoves bruk av informasjonskapsler

Hva er cookies?

Cookies er små tekstfiler som nettleseren lagrer på din datamaskin. Et nettsted kan be nettleseren om å lagre informasjon i en cookie. For påfølgende sidevisninger på det samme nettstedet, vil nettleseren alltid sende med informasjonen som finnes i cookies for domenet du besøker.

Cookies er altså nettleserens hukommelse angående ditt besøk på et gitt nettsted. En cookie kan f.eks inneholde informasjon som du har oppgitt til nettstedet i et skjema, f.eks hvilken by du bor i. Du slipper da eksempelvis å søke opp et stedsnavn hver gang du skal sjekke værmeldingen, nettstedet kan automatisk vise deg værmeldingen for der du bor.Tilbake

RELATERT INNHOLD

 
 
 
 
 


Tilbake