ADJØ Montebello på Horten Kino!
desember 7

ADJØ Montebello på Horten Kino!

Vis


❤❤❤ Karpe Diem tar farvel med Montebello på Horten kino, og du har kun fire dager på deg! Det er på tide å si adjø til Karpe Diems Montebello. Siden november 2015 har det musikalske og visuelle prosjektet "Heisann Montebello" bydd på fantastiske låter, ambisiøse musikkvideoer og storslagne liveshow - tre historiske og svært utsolgte konserter i Oslo Spektrum, for eksempel. Nå er det klart for den store finalen på Horten Kino. "Adjø Montebello" er en reise gjennom Karpes innholdsrike univers. Store musikalske opplevelser, velkjente karakterer og nye eventyr veves sammen i en film ulikt noe annet du har sett, og det introduseres attpåtil helt ny musikk! Billettsalget starter onsdag klokken 09:00! Følg med! ❤❤❤
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake