Foto: Alexander Svanberg

Foto: Alexander Svanberg

Gjør noe godt for andre!

I Horten finnes det fantastiske og viktige tiltak for at alle skal få en god jul!
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-09-13T11:53:39.0000000+00:00

Julegavetreet

Julegavetreet som står på torget er et tiltak for å innfri ønskene til mange barn som ellers ikke får like mye som andre. Nå henger det julegave-ønsker fra barn som virkelig trenger det, på treet på Torvet. Ta et kort fra treet, kjøp gaven, fest kortet til gaven og lever den på Horten Bibliotek - og oppfyll et julegave-ønske!


 
·
Nå henger det julegave-ønsker fra barn som virkelig trenger det, på treet på Torvet. Ta et kort fra treet, kjøp gaven, fest kortet til gaven og lever den på Horten Bibliotek - og oppfyll et julegave-ønske!❤️

Blå Kors Horten

Blå Kors Horten holder åpent på julekvelden og serverer julemiddag, kaffe og kaker, og deler gjerne også ut julegaver. De ber derfor Hortensfolk om hjelp til å kjøpe inn gaver. Blå Kors har konsentrert sitt virke om måltidserveringer til rusavhengige/tidligere rusavhengige og har åpent hus 4 dager i uken med frokost og middagservering. Gjestene hos Blå Kors er voksne mennesker fra 20 årene og opp i 70 årene, med en liten hovedvekt på menn.

Les mer: Blå Kors Horten

«Hjelp oss å hjelpe Vestfold»

Dette er en organsisasjon som skal hjelpe de som ikke har så mye å rutte med. Det er innsamlingskasser sprett rundt om i byen hvor du kan donere gaver. Kiwi i Grønligata, Rema 1000 Lystlunden og Kiwi Holtandalen har handlerkurver der man kan legge tørrvarer og annet man ønsker å gi bort, og på sjøsiden har de plassert en kasse ved rulletrappen hvor du kan donere gaver. Horten Røde Kors bidrar med å fylle matkasser med god julemat.

Les mer: Hjelp oss å hjelpe Vestfold

Les også: Kiwi Grønligata hiver seg på

«Jul for Alle»

Dette er et arrangement som skal forhindre at folk må sitte alene på julaften. Det serveres mat fra Røde Kors og arrangementet er rusfritt. Røde Kors stiller også opp med transport. Folk kan donere julegaver til kvelden, under treet i kantina på rådhuset.

Les mer: Jul for Alle

Tilbake
Annet Innhold