Foto: Trude Brænne Larssen, Gjengangeren

Foto: Trude Brænne Larssen, Gjengangeren

Fredag kveld presenterte Torild gratisbutikken på Norge Rundt

Tidligere lokalpolitiker Torild Brække har startet "Butikken for alle", som et veldedig prosjekt.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-01-08T10:24:13.0000000+00:00

Under flytkningkrisen for to år siden fikk Torild ideen om å starte "Butikken for alle". Butikken hvor du ikke trenger å ha med deg lommeboken for å handle. Her er nemlig alt gratis!  På fredag kunne du se reportasje om butikken på Norge Rundt (NRK). Der fortalte hun  at det fort kunne bli mye følelser i bilde når kunden fikk vite at varen er gratis.  

Les også: Torild presenterte gratisbutikken på Norge Rundt

Torild så det uverdige i at flytkninger måtte grave i søpplesekker for å finne klærne de behøver for å klare seg i et nytt land med kaldere klima. Derav kom motivasjonen til å ordne lokaler og strate i butikk-format. Hun håper at flere vil la seg inspirere av ideen ved hjelp av Norge Rundt reportasjen, slik at det kanskje vil opprettes flere identiske butikker rundt om i landet.

Sjekk ut Norge Rundt innslaget her

Tilbake
Annet Innhold