Kanonbra anmeldelser på den nye plata!

08/01-2018 09:10

Gutta i The Dogs gleder seg til å spille på Glassmagasinet 9.Februar med rykende fersk plate.

I tradisjon tro smeller The Dogs til med ny plate den første mandagen i januar, sjette året på rad. Plata får strålende tilbakemleidnger i blant annet VG og Aftenposten!

The Dogs på Glassmagasinet 9. februar
Glassmagasinet 09/02-2018 18:00 - 10/02-2018 01:00
Dørene åpner: 19.00 Konsertstart: 22.00 (presist) Oppvarming: 21.00 Corna Alder: 20 år Nytt år, nytt album, ny turnè. The Dogs har aldri ligget på latsida, men jaggu ser 2018 ut til å bli deres mest aktive år noensinne. Med deres glimrende nye album «The Grief Manual» i bagasjen er det derfor en stor glede å kunne melde at de også denne gangen tar turen innom Glassmagasinet. Som frontmann Kristopher Schau sier det: «Klart vi må innom Glassmagasinet! Herregud, Horten ER jo den nye skiva vår. Store deler av albumet ble laget og øvd inn i Horten i sommer, så «The Grief Manual» har jo byen i hele sitt DNA. Musikken på denne skiva er rett og slett litt deres skyld også, så denne skal vi feire sammen. Når vi i tillegg veit at kveldene på Glassmagasinet alltid er «topp 3» når året skal oppsummeres for oss, så var denne en no-brainer. Helvete, som vi gleder oss!» Hold av datoen 9.Februar! Det er ikke hver dag vi får Norges MINST kjedelige band, Hortensvennene The Dogs, på besøk!

Vi gleder oss sikkelig til å se de i Horten igjen! 

Som frontmann Kristopher Schau sier det:

-Klart vi må innom Glassmagasinet! Herregud, Horten ER jo den nye skiva vår. Store deler av albumet ble laget og øvd inn i Horten i sommer, så «The Grief Manual» har jo byen i hele sitt DNA.

Les også: Nytt år – ny runde fet rock fra The Dogs

Les også: Plateanmeldelse: The Dogs - «The Grief Manual»Tilbake

RELATERT INNHOLD

 
 
 
 
 


Tilbake