Eva Weel Skram // Bakkenteigen Kulturhus
november 2

Eva Weel Skram // Bakkenteigen Kulturhus

Vis


  •  
    2 . november
    klokken 2018-11-02T18:00:00.0000000Z til 2018-11-02T19:30:00.0000000Z
  •  De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister, og helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta.

 

Høydepunktene til Eva fra de siste årene er mange; ”Selmas Sang” var temalåt for NRKs storsatsning Snøfall, og fremføringen av den vakre singelen ”Berre la meg vær” på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff publikum rett i hjertet. Hun har spilt for utsolgte hus i Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim og utallige festivaler, og har åpnet øynene til publikum rundt om i landet, som vender tilbake gang på gang.

 

Singler som ”Hold meg” og den aller nyeste ”Om du vil” har blitt lagt til rekken av tidligere hits fra ”Hver gang vi møtes” og Eva & The Heartmaker, og på sensommeren slippes hennes først album på norsk.

 

Det er bare å glede seg til nye høydepunkter fra hele Norges Eva Weel Skram.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake