Glem matpakka hjemme og lunsj med medlemmene i stedet!
oktober 19

Glem matpakka hjemme og lunsj med medlemmene i stedet!

Vis


  •  
    19 . oktober
    klokken 2018-10-19T09:00:00.0000000Z til 2018-10-19T11:00:00.0000000Z
  •  Det var godt oppmøte og herlig stemning rundt langbordet på første oppstart av denne uformelle "glem matpakka-lunsjen" sist!

 

Flertallet stemte for at vi bør ha dette annenhver uke, da det er enklest å huske ;-), men det starter vi med fra den 19ende. Med det er det en glede å kunne ønske velkommen til ny lunsj igjen så da er det bare å glemme matpakken hjemme med god samvittighet førstkommende fredag igjen! "Matpakken" blir altså egen-innkjøpt lunsj med godt selskap i stedet.

 

Hvorfor vi inviterer til dette? Jo, vi ønsker med dette å fasilitere til å skape en "mere levende by" og benytte våre flotte serveringssteder mere! En uformell setting, uten å måtte skyndte seg til eksakt klokkeslett (ca tid fra 11.00 til 13.00) og samtidig treffe andre medlemmer i forumet. Her er det bare å møte opp på sparket eller melde sin ankomst til post@hortennaringsforum.no

 

Velkommen!

 

Denne fredagens utvalgte lunsjsted er: Stallen Galleri og Cafe, Horten sentrum.

 

Vi sees der rundt langbordet mellom kl 11.00 - 13.00 :-)

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake