Hvem er du?


Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-10-05T15:00:04.0000000Z

Navn:

Lene Cathrine Albertsen 

Kallenavn:

Kan ikke huske å hatt noen spesielle kallenavn 

Alder:

41 (holder i én uke til...)

Sivilstatus:

Kjæreste

Hobby / interesser:

familie & venner! Så jobber jeg jo med min store interesse; film & historiefortelling. 

Yrke:

Daglig leder og produsent i Supercruiser - reklame og filmproduksjon. 

Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete?

Jeg husker jeg ønsket å ha et langt og eksotisk navn når jeg var liten. Isabell, Viktoria, Amanda,  Charlotte osv.  Alt som hørtes lengre og mer magisk ut enn Lene. 

Hvilken superkraft ville du helst hatt?

Jeg ville hatt en superstråle fra hånda mi, som jeg kunne sikte på folk med - som fylte de opp med kjærlighet, pågangsmot og trygghet. Høres skikkelig klissete ut, men tror kanskje folk hadde fungert bedre sammen med hverandre da.. 

Hva tar du på deg først når du kler på deg?

Truse

Hvilken solfaktor bruker du?

50 i ansiktet, og 30 på kroppen. 

Er du A eller B- menneske?

Begge deler. 

Hva er det første du sa i dag?

Hei gullet, kryp oppi senga til mamma da.. 

Hvor er det fineste stedet i Horten?

Jeg elsker at vi er ved sjøen og drømmer om båtliv og havet. Jeg syntes Karljohansvern er helt nydelig, og smågatene rundt om i byen helt fantastiske. Åsgårdstrand er noe virkelig å være stolt av. Festningen, med byen som ligger rundt deg. Horten er en nydelig småby som har så mange flotte steder - at det er vanskelig å velge ett. 

Tilbake
Annet Innhold