Hvem er du?


Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-10-19T15:00:01.0000000Z

Navn:

Linda Synnøve Berglund

Kallenavn:

Ble kalt Bitten i ungdomstiden (fra sangen «Reidar reiser snart»). Har ikke noe kallenavn nå (tror jeg ...)

Alder:

49

Sivilstatus:

Singel. Mamma til 2. Snart mormor (til 2!).

Hobby / interesser:

Hjertet mitt banker ekstra hardt for Teatergruppen Masken som har fulgt meg gjennom store deler av livet – både som aktør og produksjonsleder, og nå som nestleder i hovedstyret.  I en travel hverdag setter jeg stor pris på trening og turer langs kysstien, og gå/kjøre på ski når vinterfjellet kaller. Ellers blir det mye konserter og kultur også utenom jobben.Jeg elsker å være sammen med familie og venner, og blir ekstra glad når vi samles til lange bordsetninger.

Yrke:

Arrangementsansvarlig på Bakkenteigen kulturhus. Og lokal leder for årets TV-aksjon som går av stabelen søndag 21. oktober.

Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete?

Tror jeg holder på Linda. Et enkelt og internasjonalt navn som alle kan uttale.

Hvilken superkraft ville du helst hatt?

Å kunne fly! Verden rundt.

Hva tar du på deg først når du kler på deg?

Truse eller BH

Hvilken solfaktor bruker du?

30, 20 og 10. Jeg får kjeft av jentene mine hvis jeg er sløv med solkremen ;)

Er du A eller B- menneske?

Begge deler, men mest A. Er alltid blid om morran'!

Hva er det første du sa i dag?

Hørte du ikke vekkerklokka, Juliane?

Hvor er det fineste stedet i Horten?

Kyststien. Karljohansvern. Hortensskogen. Festningen. Gjestehavna. Åsgårdstrand. Universitetet/Bakkenteigen. Tretopphyttene på Nordre Vegge. Og Strandparken (for der bor jeg!). Vår by er i en spennende utvikling med mange fremoverlente aktører, ildsjeler og innbyggere som jobber mot felles mål. Jeg er så utrolig stolt av byen min, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg har alltid sagt det: Horten er en perle ved Oslofjorden – en uslepen diamant. Og så er vi jo Vestfolds kulturhovedstad! ;)

Tilbake
Annet Innhold