Hvem er du?

Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-11-02T16:00:12.0000000Z

Navn: 

Halvard Eik

Kallenavn:

Halvard 

Alder: 

70

Sivilstatus:

Gift, 4 døtre, 2 bonusbarn, 6 barnebarn

Hobby / interesser: 

Ganske mye: Kjører MC, har holdt på med bil og maskiner siden jeg var 6år, Var aktiv med hesteavl og kjøring med hest for noen år siden, i forbindelse med etablering og drift av Eikstallen, ØLBRYGGING: Har vært den store lidenskapen siden 2010, men er interessert i matlaging, lager pølser og ribberull før jul, lager Hortens beste Irish Coffee, har interesse for historisk øl, og driver nå også litt med siderproduksjon.  Men mest ønsker jeg å bruke mer tid med familien.

Yrke:

Ingeniør, har arbeidet 30 år i bilbransjen med lastebil og buss, men er nå pensjonist.  Holder fortsatt litt kurs for yrkessjåfører, men bruker mest tid på Borrebrygg AS, der jeg er grunnlegger og aksjonær og leder av styret.  

Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete?

Egentlig vanskelig å tenke seg, men enkelte kaller meg «Eiken», så det kunne vel være et alternativ, som ligger nær og er avledet av det jeg heter

Hvilken superkraft ville du helst hatt? 

Hmm- evnen til å helbrede sykdommer?

Hva tar du på deg først når du kler på deg? 

Boxer

Hvilken solfaktor bruker du?

Vanligvis ingen, men Annett som jeg er så heldig å være gift med, overfaller meg med solfaktor –«et-eller-annet» når vi er i den heteste sola på sommeren, særlig på vannet i båt.

Er du A eller B- menneske? 

A-menneske. Jeg er først oppe og lager gjerne frokost mens fruen er i dusjen, og rekker å lese Gjengangeren før frokost. Er ordentlig irritert over at den ikke kommer tirsdag og lørdag!

Hva er det første du sa i dag?

 «Er du der» - sa jeg til katten som smatt inn da jeg lukket opp døra halv sju for å gå etter avisen.

Hvor er det fineste stedet i Horten? 

Vi har jo så mange fine steder: KJV, Bastøbukta, men må jeg velge ett sted, er det i hagen hjemme på gården, på Eik, der jeg bor.

Tilbake
Hva skjer ?