Hvordan møter media de minste?
november 6

Hvordan møter media de minste?

Vis
Foredrag for barnehagelærerstudenterTv-kanalene opplever stadig større konkurranse og utfordres til å tenke nytt og utradisjonelt. Tidligere ble innhold konsumert på tv, nå blir innholdet flyttet til andre plattformer. NRK Super har alltid vært tidlig ute med nye, kreative og spennende løsninger for å nå frem til barn og unge. Ikke bare har de sin egen tv-kanal, de har også egen radiokanal, Norges største nettsted for barn og YouTube-prosjektet FlippKlipp Studio. Programredaktør i NRK Super, Hildri Gulliksen, kommer til oss for å fortelle om hvordan de benytter omverdenforståelse, prioriteringer og kultur for å lykkes med å treffe den «vanskelige» målgruppen.Journalist, lærer og forfatter Birte Svatun har et produktivt forfatterskap bak seg, og skriver for både barn og voksne. Høysensitive barn i barnehagen og hjemme utkom i 2017. Hennes fire barnebøker Kroppen, Hva er følelser?, Rett eller galt og Tenkeboka, har hittil nådd et samlet opplag på 75 000. Alle bøkene omhandler tema fra Rammeplan for barnehager. Svatun har skrevet bøkene med notatblokk i baklommen mens hun har arbeidet enten som pedagogisk leder i barnehage eller som lærer. Få innsikt i Svatuns bøker, og hør om prosessen bak utgivelsene.Arrangementet er i samarbeid med biblioteket på USN og er gratis

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake