Medlemsmøte om programarbeidet
oktober 25

Medlemsmøte om programarbeidet

Vis
På dette medlemsmøtet skal vi endelig vedta det programmet Horten Arbeiderparti går til valg på i de neste fire årene. 

 

I tillegg skal vi diskutere Arbeiderpartiets migrasjonsutvalgs innstilling, som skisserer det som kan bli partiets politikk på dette området framover. Du kan lese innstillingen her: https://res.cloudinary.com/arbeiderpartiet/image/upload/v1/ievv_filestore/b943361f67ea44b7adcc38f7eeca73dae7633e4a86ad4f789240721d84a074c2. 

 

Dette blir en viktig arena for å være med å påvirke partiets politikk både lokalt og nasjonalt, på områder som virkelig betyr noe i folks liv. Er du partiveteran eller helt ny? Uansett er det nå du må møte opp for å kunne påvirke partiets framtidige politikk!

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake