Bilder fra Horten kommune

Bilder fra Horten kommune

Millioner til Munch-satsing

Jula kom tidlig til Åsgårdstrand i år.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-10-17T06:57:22.0000000Z

Med et gavebrev på 2,9 millioner kroner sørget Sparebankstiftelsen DNB for jubel i Åsgårdstrand mandag. Pengene går til Horten kommunes nye kultursatsing: Et digitalt Munch-senter i det gamle rådhuset i Åsgårdstrand.

 

I dag foregår det meste av den lokale Munch-formidlingen i Munchs hus. Huset er det eneste i verden som hver vår, sommer og høst viser hvordan kunstneren bodde og arbeidet.

 

Med et nytt digitalt senter på plass, blir det mulig å tilby turister og fastboende Munch-formidling hele året. Senteret vil ved hjelp av avanserte digitale løsninger vise bildene Munch malte i Åsgårdstrand. Planen er å åpne dørene til verdens første digitale Munch-senter våren 2020.

Mer info finner du ved å trykke her, eller her.

Tilbake
Annet Innhold