Nikolsky Male Ensemble i Borre kirke
oktober 21

Nikolsky Male Ensemble i Borre kirke

Vis


  •  
    21 . oktober
    klokken 2018-10-21T17:00:00.0000000Z til 2018-10-21T19:00:00.0000000Z
  •  Kom og opplev skjønnheten og inderligheten i den russiskortodokse kirkemusikken i vår gamle middelalderkirke. Da kommer Nikolsky Male Ensemble fra Saratov i Russland og holder konsert. Samtlige sangere har bred musikalsk utdanning fra musikkonservatoriet i Saratov , som er blant de tre beste i Russland, og de er engasjert som solister i operaer og konserter. Deres mål er å opprettholde russiske tradisjoner i kirkemusikk og presentere motetter fra øst-kirken for et vestlig publikum. De russiske basstemmene er kjent for sitt lave register, som når godt under bassene i mange andre land. 

Andre del av konserten er viet russiske folkesanger som spenner over et vidt register i stemninger, rytmer og melodier. Hele konserten framføres a capella og uten mikrofoner. 

Arrangør er Kulturkomitéen for Borre sokn, og billetter på á kr. 250 kan kjøpes kontant eller med vipps ved inngangen. Studenter/barn kr 100.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake