Refleksjonsrommet i beslutningsprosesser
oktober 18

Refleksjonsrommet i beslutningsprosesser

Vis


  •  
    18 . oktober
    klokken 2018-10-18T10:00:00.0000000Z til 2018-10-18T10:45:00.0000000Z
  •  Foredrag ved Thorvald Gran, Professor Emeritus ved Universitetet i Bergen og gjesteforsker ved USN. Gran tar utgangspunkt i sine funn rapportert om i sin bok "How speech acting and the struggle of narratives generate organization".

Refleksjonsrommet stiller samfunnsforskningen overfor nye oppgaver. Innlegget spør om det å overse språkmakten og refleksjonsrommene fører til overflatiske teorier om at ‘makta rår’ og ‘folk meler egeninteressen’.

 

Thorvald Gran har doktorgrad i statsvitenskap, og har blant annet forsket på vitenskap, ekspertise og profesjoner i den nye velferdsstaten i Norge/Norden. Videre har han arbeidet for NORAD på høyskolen for ledelse i Mzumbe, og forsket på NORAD prosjekter i Tanzania. Han har også forsket på organiseringen og reguleringen av norske fiskerier. Gran har utgitt flere bøker, deriblant "Vitenskap i praksis: metoder i forskning på harde og sosiale fakta" og "How speech acting and the struggle of narratives generate organization".

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake