Akustisk FredagsKnut med Espen Gunstein
november 30

Akustisk FredagsKnut med Espen Gunstein

Vis


  •  
    30 . november
    klokken 2018-11-30T18:00:00.0000000Z
  •  Espen Gunstein er en singer-songwriter med lang fartstid i Telemarks musikkmiljø. Han har spilt i ulike bandsammenhenger, men har de siste årene jobbet mest med egne prosjekter. Han skriver egen musikk med norske tekster. I 2017 spilte han sin musikalske oppveksthistorie «Fra Raddis til Traddis – en slags musikalsk oppvekstfortelling» på kulturkaféer og viseklubber over hele Østlandet. Det handler om den lange og kronglete, men også morsomme og spennende, veien fra ung og skråsikker raddis som ser verden i svart-hvitt, til voksen «traddis» som ser nyanser over alt. Det var to timer med latter og nostalgi, tårer og melankoli.

 

2018 har han jobbet mye i studio: Til Knut kommer han rett etter utgivelsen av sin nye LP «Novemberbarn». De første singlene ligger nå på Spotify.

 

Inngang kr 150 denne kvelden.

50 kr under 18 år.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake