Amgala Temple i Artilleriverkstedet!
november 24

Amgala Temple i Artilleriverkstedet!

Vis


  •  
    24 . november
    klokken 2018-11-24T19:00:00.0000000Z
  •  Amgala Temple er lyden av tre musikalske stormakter slått sammen. Resultatet er overveldende – spontanitet og disiplin, improvisasjon og klarsyn – blandet sammen med ambisjon om å skape noe sublimt.Sammensetningen av Lars Horntveth, Amund Maarud og Gard Nilssen er en våt drøm for musikkjennere. På hver sin kant har de vært definerende i norsk musikkliv, som soloartister og bandledere i et uttall sammenhenger, det være seg Jaga Jazzist, Susanne Sundør, Todd Terje, Morudes, Bushman’s Revenge, a-ha eller Gard Nilssen’s Acoustic Unity. Men Amgala Temple låter ikke som noen av de ovennevnte. Medlemmenes interesse for nye og gamle lyder og deres gjensidige respekt for hverandres talent var sentralt i å skape det musikalske rommet – et sted de kunne boltre seg fritt, med ekskursjoner i nye soniske landskaper der det som skjer, kan og bør skje.Debutalbumet ble spilt inn i Oslo Konserthus og Amper Tone Studios på fådager. Som en dokumentasjon av deres sound, har unngått å tukle med innspillingene, og heller latt dem være, som en ærlig representasjon av deres soniske uttrykk. Invisible Airships slippes på Pekula Records 2. november 2018. 20 års grense.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake