Festpremiere! Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser
november 14

Festpremiere! Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser

Vis


  •  
    14 . november
    klokken 2018-11-14T17:00:00.0000000Z til 2018-11-13T23:00:00.0000000Z
  •  

Endelig skal vi tilbake til J.K. Rowlings magiske univers, og vi vil lage en skikkelig magisk festpremiere for alle fans! Finn frem tryllestaven, pakk kofferten med alle fine fabeldyr og kle deg i kappen din for denne premierefesten!ūüôĆ

 

Sammen med Salmander Fisle skal vi tilbake til Galtvort, treffe Humlesnurr og oppleve mer magi i oppf√łlgeren til "Fabeldyr og hvor de er √• finne".

 

Den mektige trollmannen Gellert Grindelwald er blitt tatt til fange av MACUSA (Magical Congress of the United States of America), ved hjelp av Salmander Fisle. Men Grindelwald klarer √• unnslippe og setter seg et m√•l om √• lage en h√¶r med kun fullblods magikere, for √• herske over alle ikke-magiske vesener. I et fors√łk p√• √• √łdelegge Grindelwalds planer, etterlater Albus Humlesnurr sin tidligere student Salamander Fisle, som er villig til √• hjelpe, uvitende om de farene som ligger i vente. Kj√¶rlighet og lojalitet testes, selv blant de n√¶rmeste venner og familie, i en stadig mer splittet trollmannsverden.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake