Glem matpakka hjemme - og kjøp lunsjen ute i dag!
november 30

Glem matpakka hjemme - og kjøp lunsjen ute i dag!

Vis


  •  
    30 . november
    klokken 2018-11-30T10:00:00.0000000Z til 2018-11-30T11:30:00.0000000Z
  •  Det var godt oppmøte og herlig stemning rundt langbordet på første oppstart av denne uformelle "glem matpakka-lunsjen" men travle medlemmer av forumet har gitt oss tilbakemelding om at hver tredje uke passer best med hyggelig lunsj. Da kan man godt legge det inn som gjentakende møte i kalenderen og med det større sjanse å ikke gå glipp av dette! ;-) .

 

Med det er det en glede å kunne ønske velkommen til ny lunsj igjen, denne gangen da altså tre uker etter forrige. Da er det bare å glemme matpakken hjemme med god samvittighet igjen! "Matpakken" blir altså egen-innkjøpt lunsj med godt selskap i stedet.

 

Hvorfor vi inviterer til dette? Jo, vi ønsker med dette å fasilitere til å skape en "mere levende by" og benytte våre flotte serveringssteder mere! En uformell setting, uten å måtte skyndte seg til eksakt klokkeslett (ca tid fra 11.00 til 12.30) og samtidig treffe andre medlemmer i forumet. Her er det bare å møte opp på sparket eller melde sin ankomst til post@hortennaringsforum.no

 

Velkommen!

 

Denne fredagens utvalgte lunsjsted er: Løveloftet Spiseri, Horten sentrum.

 

Vi sees rundt langbordet mellom kl 11.00 - 12.30 :-)

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake