Hvem er du?


Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-11-09T16:00:12.0000000Z

Navn:

Fredrik Fagerli Dahle

Kallenavn:

Shreddabjørn / Fage

Alder:

30

Sivilstatus:

Samboer

Hobby / interesser:

Jobben min er i utgangspunktet hobbyen min, det er vel kanskje litt sånn når man driver for seg selv. Men jeg har spilt trommer i band i mange år, og det er noe jeg gjør i tide og utide fortsatt. For å koble skikkelig av, liker jeg å sitte i et mørkt rom og klimpre løs på tangentene for så å vente på nydelige melankolske melodier som fyller rommet med det jeg liker å kalle hyggelig stemning, selv om jeg egentlig ikke kan spille skikkelig. Men jeg er også over gjennomsnittet opptatt av mat og drikke, og det har blitt en hobby som jeg bruker en del tid på.

Yrke:

Ja, så var det det da, det er ikke så enkelt å svare på. Jeg er vel en slags Asterix potet, jeg jobber med mange spennende prosjekter, og Artilleriverkstedet er det som tar det meste av tiden min. Men jeg jobber også som produksjonsleder i Vervenfestivalen, Horten mat og øl-festival, Sandefjord mat og øl-festival, og nå blir det en ny mat og øl-festival i Sandvika. I tillegg til at jeg er lydteknisk personell på ca 100 konserter i året. 

Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete?

Fredrik syntes jeg er klønete, men nå er det nå det som ble trukket fra hatten, men jeg fikk vite at ett av valgene i hatten var Emil, det har jeg alltid tenkt at hadde vært et passende navn.

Hvilken superkraft ville du helst hatt?

Dette har blitt diskutert rundt bordet mange ganger, og her har det kommet frem mange gode forslag oppigjennom årene. Ett av de morsomste eksemplene må vel være å kunne bytte ut ting og tang med andre ting og tang. For eksempel, dersom man står og diskuterer med noen, og man skjønner at man har tapt diskusjonen, så kunne man byttet ut skoene deres med klovnesko. Det er jo ingen som stoler på en klovn...

Hva tar du på deg først når du kler på deg?

Bokseren

Hvilken solfaktor bruker du?

Sunblock, det er ikke bare-bare å være ginger.

Er du A eller B- menneske?

B, jeg elsker å jobbe om natten.

Hva er det første du sa i dag?

Neimen, hei du. Så tidlig oppe du er da...

Hvor er det fineste stedet i Horten?

Jeg har blitt veldig glad i Karljohansvern, og håper at jeg en gang kan flytte ned "hit"

Tilbake
Annet Innhold