Hvem er du?

Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-11-16T16:00:10.0000000Z

Navn:

Frank Albin Tostrup


Kallenavn:

Enkelte kaller meg Franke.


Alder:

49


Sivilstatus:

Samboer


Hobby / interesser:

Musikk har siden 12-års alderen vært min hovedgreie. Startet band på barneskolen sammen med noen kompiser og har ikke sett meg tilbake siden. Er i utgangspunktet trommis, men plukket opp gitar og vokal på midten av 90-tallet og har spilt i band som Shirleys Temple, Revolver og Tostrup Terrasse, alle kun med mine egne låter. Har også skrevet noen låter som andre artister har spilt inn. Trommespillet har jeg stadig holdt ved like ved å hjelpe folk med studioinnspillinger, og regner med at det kan bli litt mer fokus på trommene fremover. Jeg har også to gamle Harley Davidson motorsykler som stadig trenger omsorg. En ligger i smådeler og tanken er å få skrudd den sammen med alle mine ti tomler. Ellers bruker jeg tida sammen med samboer og fire barn.


Yrke:

Har i flere år jobbet som markedsansvarlig for Marinemusikken og er pr. i dag inne i en ny periode for dette fantastiske korpset. Liker kommunikasjon og tekst. Har faktisk jobbet som frilans oversetter for Cappelen Damm en periode og oversatt flere bøker. Morsomt å prøve nye ting.


Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete?

"Selveste" kunne vært morsomt, "Selveste Tostrup". Men Frank funker helt fint. Albin har jeg etter min far.


Hvilken superkraft ville du helst hatt?

Tankeleser. Mange snakker alt for mye rundt grøten. 


Hva tar du på deg først når du kler på deg?

 Bokser. Hadde vært klønete å ta den på sist.


Hvilken solfaktor bruker du?

Tydeligvis alltid den med for lav faktor.

 

Er du A eller B- menneske?

 C-menneske!


Hva er det første du sa i dag?

Jada, jeg skal stå opp!


Hvor er det fineste stedet i Horten?

Nordbukta på Bastøya en varm sommerdag. Karljohansvern, Kyststien, Borrestranda, Rørestrand. Storgata er fin. For mange steder å nevne.

 

Tilbake
Hva skjer ?