"Hvis klær kunne fortelle" på Horten bibliotek

- en dokumentasjon av vold og overgrep mot barn.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-11-27T13:54:26.0000000Z

Mandag 26. november åpnet utstillingen "Hvis klær kunne fortelle på Horten bibliotek. I denne utstillingen ser vi barnefortellinger presenteres gjennom deres klær som var tilstede i situasjoner der barn ble utsatt for ulike krenkelser. Barn som var så små og skadet at de selv ikke var i stand til å formidle sine rystende livserfaringer.


Utstillingens intensjon er å bringe barnefortellinger så nær tilskueren at det skaper følelsesmessig engasjement og mot til handling på vegne av de minste barna. Det klarer den. Dette er en utstilling som rører ved alle følelser gjennom de kraftige historiene den forteller.


Utstillingen står frem til den 1. desember og det anbefales sterkt å ta turen innom om du har mulighet.

    

Tilbake
Hva skjer ?