KONGSBERG - en viktig part for næring- og byutvikling

2018-11-19T09:20:18.0000000+00:00

KONGSBERG er ett av Norges ledende industrielle teknologimiljø. Her finnes både evnen og viljen til å gå den krevende veien fra idé til ferdig produkt.

Betlalt innhold

KONGSBERG har lang tradisjon med å jobbe frem høyteknologiske produkter og løsninger som hevder seg i toppen internasjonalt. Vi er i dag verdensledende på flere områder innenfor maritim virksomhet, forsvar, romfart, olje og gass.

 

KONGSBERG sin kjernekompetanse er totalitet. Deres styrke er å sette sammen brede kompetansemiljø rundt produkter, teknologier eller markedsbehov. De legger stor vekt på å lytte til kundene sine og deres behov. Dette gir verdifull innsikt i hvilke situasjoner systemene deres må løse.

 

I Horten er KONGSBERG en sentral aktør for utvikling, produksjon og leveranse av verdensledende teknologi. Med over 1000 arbeidsplasser og tilhørende lokale underleverandører, er KONGSBERG en viktig part for næring- og byutvikling.Tilbake

RELATERT INNHOLD

 
 
 
 
 


Tilbake