Northwind på Saxon King 24. November
november 24

Northwind på Saxon King 24. November

Vis


  •  
    24 . november
    klokken 2018-11-24T21:00:00.0000000Z
  •  Northwind er et progressivt hardrockband, startet i 2012 av Lars Svendsen (gitar) fra Horten og Kai Brekke (bass) fra Sandefjord. De har med seg Hortensmusikerne Mona Stang Svendsen (vokal) og Nicky Georgiev (tangenter), og Sandefjordsmusikerne Niclas T. Winther (vokal) og Hjaran Berge (trommer). Deres ulike musikalske bakgrunner resulterer i variert og melodiøs egenprodusert hardrock/metal med elementer fra mange forskjellige stilarter.

 

Northwind er nå ute med sitt album "Remarkable Rock", en tittel som har sitt utspring i en Australsk steinformasjon som er avbildet på coveret. Albumet inneholder 74 minutter med variert, vital og ærlig progressiv hardrock. CD'en er allerede i salg, bl.a. på bandets hjemmeside www.northwind.no, og albumet slippes på digitale plattformer til releasekonserten den 24. november på Saxon King.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake