PUST Horten
2018-11-16T16:00:00.0000000Z 2018-11-16T16:00:00.0000000Z
2018-11-16T16:00:00.0000000Z 2018-11-16T16:00:00.0000000Z

PUST Horten

PUST, også kjent som Breathwork, betegner og omfavner alle former for å arbeide med pusten, og praksisen kan utvides i det uendelige. Først og fremst går dette imidlertid ut på å ligge ned, med en avslappet kropp og åpne Pusten gjennom rolige og dype, sirkulære åndetak. Slik kommer vi i kontakt med, beveger, åpner og heler hele vårt ånde-drettssystem - gir slipp på motstand og aktiverer mer livs-energi.

ca 1700-1730: Velkommen og oppvarming

ca 1730-1930: PUST

ca 1930-2000: Meditasjon og avsluttende prat

Etter en introduksjon og noen oppvarmingsøvelser inviteres du altså til i litt over en time ligge på ryggen, avslappet i kroppen, med aktiv energi i dype, åpnende åndetak, ned i buken, i sirkulær rytme. Du er trygg, ivaretatt og fri til å kjenne på bølger av pust og livskraft som vil strømme gjennom deg, akkompagnert av lydbølger rundt deg.Vår guide Ole Kristiansen er født i Horten, og begynte å studere yoga og helse for snart åtte år siden nå. De siste tre årene har han reist verden rundt og spesifikt fokusert på Pust, og i fjor ble han fullt ut sertifisert med organisasjonen Breathwave i Canada/Peru, og praktiserer til vanlig i Oslo. Ta gjerne med egen matte, pledd og pute, da det er begrenset mengder hos oss. Drikkeflaske med vann er også fint å ha.Klær: Tenk løst, lett og ledig, og ta gjerne med penn og papir.

Foreslått donasjon fra 100,- til 400,-

Tid: 17.00-20.00

Spørsmål?

Send melding til Alva yoga på Facebook.


Vel-kommen! ♥----------------------------------------------


BREATHYou are HEARTLY and WHOLLY welcome to an evening of bathing in breath- and soundwaves, and diving deep into our own Self. An evening of Conscious, Connected Breathwork. The cornerstone of any spiritual and self-healing practice is the breath. So here the practice is just that; breathing. 'Breathwork'. And ever more consciously doing so, we are diving deeper into being - and expanding upon any and all other form of spiritual/self-healing/awakening practice.There are many ways, many names and many schools. But in essence, and in all generality, 'Breathwork' is based on the simple fact of there being a direct connection between our mental and physical well-being, the openness we feel, and the openness of our breath. By working intentionally with opening the breathing, and the release of patterns, we learn to breathe, and be, more aware, more open and alive, in every moment of our life. Ultimately realizing the purpose of such conscious breathing never being primarily the movement of air, but rather the movement of energy. And as such the activation, integration and regenerating of our whole self, on all levels, and in aevery cell. Which is the how and why of this process also being known as rebirthing.

Time and place: 17.00 at Alva Yoga :)

Price: DonationIn wholeness:

Wel-come

Vis

Oppdatert: 2018-11-13T12:23:14.0000000Z

Hva skjer ?