Regissørbesøk: Harajuku
november 25

Regissørbesøk: Harajuku

Vis


  •  
    25 . november
    klokken 2018-11-25T18:15:00.0000000Z til 2018-11-25T19:45:00.0000000Z
  •  Vi gleder oss enormt til vi får regissørbesøk av Eirik Svensson som kommer å introduserer sin nye film "Harajuku", søndag 25. november kl. 19:15 😍

 

En kompleks, sår og rørende film om relasjoner.

 

Det er lille julaften, og Vilde (Ines Høysæter Asserson) henger på Oslo S. Når hun får vite at moren hennes har vært i en ulykke, tvinges hun til å ta kontakt med faren sin (Nicolai Cleve Broch). Vilde prøver å rømme fra alt og alle med en enveisbillett til Tokyo, men på veien blir hun fanget i et emosjonelt første møte med faren.

 

Harajuku er regissør Eirik Svenssons første spillefilm etter Natt til 17, og det er en kompleks, sår og rørende film om relasjoner. Hovedrollene spilles av debutant Ines Høysæter Asserson (Vilde) og Nicolai Cleve Broch (Einar). Ingrid Olava spiller Einars kone.

 

Medvirkende: Ines Høysæter Asserson, Nicolai Cleve Broch, Ingrid Olava.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake