Sjømilitære Samfunds Ball
februar 2

Sjømilitære Samfunds Ball

Vis
Sjømilitære Samfunds Ball er årets mest stilfulle dansetilstelning i Hortensdistriktet, og det arrangeres i år nyttårsball for tolvte gang i denne historiske og ærverdige bygningen. 

Tidligere gikk dette arrangementet under navnet Kommandantens Ball, men siden Kommandantstillingen nå er fjernet fra Karljohansvern er det en stor glede at denne flotte tradisjonen videreføres, og da fortsetter under navnet Sjømilitære Samfunds Ball.

 

Det vil bli servert velkomstdrink, fingermat og kaffe avec, slik at man er godt rustet til polonesen med etterfølgende dans. Her er alle hjertelig velkommen til et stilfullt og hyggelig arrangement for alle danseglade som har lyst til å kle seg opp litt ekstra og få en fornemmelse av forne tiders nyttårsball.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake