Sosial samling på Saxon KIng Lør 10.nov kl. 15:00
november 10

Sosial samling på Saxon KIng Lør 10.nov kl. 15:00

Vis
Sosial samling og "kick Off for 2019-sesongen" på Saxon King.For alle som skal sykle med oss neste år eller bare er nysgjerrige på Team B.O.B er velkomne.Presentasjon av våre planer for 2019. En kjent person kommer og holder et lite foredrag om trening og ernæring. Jan Freberg flytter til Italia på nyåret og vil fortelle litt om mulighetene leie av bolig og fantastiske sykkelturer.Vi skal tilbake til Gaustablikk og NXTRI 2. august 2019, hytta vi hadde i år er allerede booket for neste år. Har trua på at festen i Zombie Hill nå nye høyder i 2019..Hele møtet vil ha en varighet på ca. 1 timeEtter møtet ser vi "tippekamp" og fortsetter vi med selvskryt.vi kjøper inn pizza, kjØLig drikke fikser dere selv:)vi sesFredrik

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake