Superhelt Kro // Lace Dancing
november 15

Superhelt Kro // Lace Dancing

Vis
Er du klar for å redde kvelden? Eller kanskje din flamme? Torsdag den 15. november er det klart for Superhelt Kro på Lace Dancing. Vi gleder oss til å se deg i din superheltdrakt og selvfølgelig trekker vi ut en vinner av det beste kostymet. Kle deg opp i ditt heltekostyme og møt opp for en kveld du sent vil glemme. Vell møtt!//ID18CC: gratis for medlemmer / 50,- ikke-medlemmer// NATTBUSSNattbuss mot Tønsberg (Kjører via Borre - Bakkenteigen, Åsgårdsstrand - Eik - Tønsberg og Kaldnes)Avreise 02:15 fra EnggataBillett: 50,- for medlem / 100,- for ikke-medlem// ENGLISHAre you ready to save the night? Maybe you want to save the one on your mind? Thursday the 15th of November we welcome you to the Superhero party at Lace Dancing. We can´t wait to see your superhero costume, and we will of course give a prize for the winner of best costume! Dress up as your inner hero and meet us at Lace for a night you will remember. //ID18CC: Free for members / 50,- for non-members // NIGHTBUSNightbus towards Tønsberg (Drives through Borre - Bakkenteigen - Åsgårdsstrand - Eik - Tønsberg and Kaldnes)Departure 02:15 from EnggataTicket: 50,- for member / 100,- for non-members

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake