Henry Kling mini-konsert (gratis)
desember 14

Henry Kling mini-konsert (gratis)

Vis


  •  
    14 . desember
    klokken 2018-12-14T20:00:00.0000000Z
  •  Denne kvelden kan du oppleve et unikt musikalsk uttrykk fremført av Henry Kling. Han viser fram og spiller på sitt hjemmelagde instrument - et resultat av en 12 år lang reise gjennom elektronikk, lyd og musikk. 12 år krever en uhøytidelig feiring, så dette gjøres med en mini-konsert på Knut og digital plate utgivelse.

 

Henry Kling (bestående av Kim Henry Ortveit) er opprinnelig en hardrock trommeslager som fortapte seg i data, elektronikk og synthesizere. Med et brennende engasjement for å finne et unikt uttrykk har musikken vært gjennom utallige former og nå endt opp som et komplett hybrid instrument.

 

Henry Kling byr på improvisatorisk lek mellom harmoni, disharmoni og rytmikk. Om dette er vindskeiv popkunst, koselige fredagstoner eller bråk må du avgjøre selv.

Håper vi ses

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake