Hvem er du?

Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-12-07T12:06:27.0000000Z

Navn:

- Knut Magne Hammersvik

 

Kallenavn:

- Knutis nå og Knutsen i heimbygda mi Innvik.

 

Alder:

- 45

 

Sivilstatus:

- Gift med Elisabeth, peneste dama i Horten.

 

Hobby / interesser:

- Er fryktelig glad i å gå på ski og kjøre telemark om vinteren. Det siste året har det blitt en del stisykling på fjellet, antakelig et resultat av litt forsinka 40-årskrise. 

 

Yrke:

- Jeg jobber som rådgiver i Barne- og familietjenesten i Horten kommune og er en skikkelig byråkrat, men føler meg priviligert som får jobbe med gode kolleger som står på hver dag for ungene i Horten i Barneverntjenesten, Barnehabilitering, Helsetjenesten for barn og unge og enhet for enslige mindreårige flyktninger. Akkurat når før jul er jeg heldig som får samarbeide med ildsjelene som jobber  med julegavetreet her i Horten. 

Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete? Som unge leste jeg ei bok om ESSOs grunnlegger John D. Rockefeller og syns det var et navn med trøkk, men litt usikker på om jeg ville hatt det navnet i dag.

 

Hvilken superkraft ville du helst hatt? Jeg har sikkelig lyst til å fly opp i luften.

 

 

Hvilken solfaktor bruker du?

- Jeg er nok litt slapp med solkrembruken, men prøver å være flink ihvertfall på starten av sommeren. Faktoren er jeg ikke så nøye  med.

 

Er du A eller B- menneske?

- A-menneske (i større og større grad)

 

Hva er det første du sa i dag?

- Good  morning sunshine

 

Hvor er det fineste stedet i Horten?

- Jeg er veldig glad i Horten så det er mye å velge mellom, tror det må bli Kyststien mellom Rørestrand og Borrestranda en tidlig sommermorgen.

Tilbake