Hvem er du?


Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-12-28T09:00:03.0000000Z

Navn:

- Ida Cecilie Bjerkeskaug 


Kallenavn:

- Bjerkis


Alder:

- 34


Sivilstatus:

- Singel


Hobby / interesser: 

- Jeg er veldig glad i å reise og oppleve nye kulturer og bli kjent med nye mennesker. Jeg bor blant annet store deler av året i Las Vegas. Og akkurat nå er jeg på sightseeing i Portugal. 


Yrke: 

- Grafisk Designer og bloggeren bak Hortensfolka (sjekk det ut!)


Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete?

- Jeg tror ikke jeg ville bytta navn, fordi mamma ga meg navnet mitt, men jeg syns dobbeltnavn uten tilhørighet er meningsløst.

Spesielt når foreldra velger å bare bruke det ene navnet. Men selvom mitt navn er så enkelt som Ida så er det mange utenfor Norge som sliter med uttalelsen, så om jeg måtte bytte ville det vært til et mer internasjonalt navn.


Hvilken superkraft ville du helst hatt?

- Det er ikke en superkraft, men en egenskap som de aller fleste har, nemlig muligheten til å huske navn og ansikter. Jeg er så fordeling dårlig på det og det kan virke som om jeg er overlegen eller arrogant, men det er jeg virkelig ikke. Jeg mener ikke å hilse på deg for fjerde gang, eller ikke si hei når vi går forbi hverandre på gata, så ikke ta det personlig. 


Hva tar du på deg først når du kler på deg? 

- Det tar lang tid før jeg kler på meg om morgenen, men det første jeg TAR er et bad. En times tid hver eneste morgen. Så er det vel trusa.


Hvilken solfaktor bruker du? 

- Ahh, der er jeg også dårlig. Jeg er jo rødhåra og burde beskytte meg mer enn de fleste, men jeg kjører på uten faktor hver eneste sesong. Hvert år er første møtet med sola et mareritt. Jeg blir kjempebrent og forbanner meg over at jeg aldri lærer, men så fort rødfargen har blitt til lysebrun, blir jeg ikke brent lenger og det er kanskje det som gjør at jeg har glemt det igjen innen neste sesong. Det anbefales absolutt ikke.


Er du A eller B- menneske?

- 100% A-menneske. Jeg elsker å stå opp og hadde det vært opp til meg hadde vi aldri trengt søvn. Det stresser meg at vi «kaster bort» så mye av livet på å sove.


Hva er det første du sa i dag? 

- «Good morning babe»


Hvor er det fineste stedet i Horten? 

- Jeg er enig med de andre at det er mange fine steder i Horten, men om jeg er helt ærlig er det ingen steder som er finere enn Lystlunden en vindstille og solfylt lørdag når Ørn knuser motstanderen, hvor vi så går opp på Kroa for å feire med et par pils og gode venner. Gjerne med Glenn Tharaldsen som spiller Ørnsangane live i bakgrunnen. Da smiler livet.

Tilbake
Hva skjer ?