JuleBlues Knut Roppestad and The Muskogee Hotel Blues Explosion
desember 22

JuleBlues Knut Roppestad and The Muskogee Hotel Blues Explosion

Vis
Dette blir moro ! Knut Roppestad and The Muskogee Hotel Blues Explosion spilte for stormende jubel og fullt hus forrige gang de gjestet Horten BluesClub. Bandet har siden sist sluppet sitt første album "Do You Want to Spend the Night?". 5 av 6 B'er i BluesNews.

Bandet startet som et prosjekt frem mot en spillejobb på den årlige bluesfestivalen «From Dusk ‘til Dawn» i Rentiesville, Oklahoma i september 2016. Både denne jobben og flere opptredener har høstet til dels voldsomme lovord. Når kjemien blant disse erfarne og dyktige musikerne i tillegg viste seg å være svært god, var et nytt band etablert. Knut sier: Tenk en blanding av ZZ Top, Rush, Motorhead, Cream, Rory Gallagher og Marius Müller’s Funhouse – men i hovedsak med originale låter.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake