Dr. Bergland bryter taushetsplikten
september 14

Dr. Bergland bryter taushetsplikten

Vis


  •  
    14 . september
    klokken 2018-09-14T17:00:00.0000000Z til 2018-09-14T18:15:00.0000000Z
  •  
    Bakkenteigen Kulturhus
Vinner Komiprisen 2017 – Årets standupkomiker! Stand Up Norge AS presenterer stolt: «DR. BERGLAND BRYTER TAUSHETSPLIKTEN» Av og med Jonas Kinge Bergland Regi: Vemund Vik Sykt morsomt! - AFTENPOSTEN Gaplatter som slo kul på veggene! - LOFOTPOSTEN Komidoktor – alvorlig morsomt! - DAGBLADET En god latter forlenger livet! Jonas Kinge Bergland er tilbake med en splitter ny forestilling etter suksessen med den kritikerroste «Dr. Bergland og den alternative medisin». Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Vant Komiprisen i 2012 og 2017. Dine symptomer: støl i magemusklene, sliten i kjevemusklene, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, økt pusteevne, hjertet slår fortere, harmoni, avspenning og generell velvære. Diagnose: du er i ferd med å le deg i hjel av «Dr. Bergland bryter taushetsplikten». Les sekser-anmeldelsen til Aftenposten her: https://www.aftenposten.no/kultur/i/KJ3OX/Anmeldelse-av-Dr-Bergland-bryter-taushetsplikten-Sant_-sart--og-sykt-morsomt Denne forestillingen hadde premiere på Latter i Oslo våren 2017 og har slått alle salgsrekorder. Men nå er det altså Horten som skal få oppleve en livsforlengende aften og humor på blå resept – VELKOMMEN!
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTERTilbake