Efta-Blues 30 juni med Marius Lien Band
juni 30

Efta-Blues 30 juni med Marius Lien Band

Vis
Marius Lien er av mange regnet som en av de mest lovende unge norske bluesmusikere. Ifølge Amund Maarud, er det med Lien i aktivitet ingen fare med bluesens framtid. Marius Lien er en energisk gitarist, vokalist og låtskriver. Bluesen ligger hans hjerte nærmest. Repertoaret består av bluesmusikk, med hovedvekt av Memphis, Chicago og West Coast jump blues. På sin unike måte tolker han gamle storheter så vel som egne komposisjoner. Med seg har han far Rune Lien på bass og Odd Arne Klungseth på trommer, begge garvede bluesmusikere. Her blir det et energisk liveshow som det svinger av og et show som garantert fenger publikum. «Vi kan vel trygt si at Marius nå har gått fra å være en talentfull tenåring, til å være blant eliten av norske bluesartister» -Skedsmo Bluesklubb «Marius Lien er en oppsiktsvekkende dyktig gitarist som evner både å vise en dyp musikalsk forståelse, så vel som å ta sin oppgave som frontmann på alvor. Book han, dette er fremtida» -Amund Maarud Foto: Rune Korsvoll
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake