Gøy på lokalet - Nykirkefestivalen
mars 17

Gøy på lokalet - Nykirkefestivalen

Vis
Velkommen til Gøy på lokalet! Bygdehuset blir dekorert og innredet som stua di hjemme. Thomas Sørgjerd tar med seg mange gitarer og spiller sine favoritter og gjør de til sine egne. Dette blir tolkninger i en fin setting og varierte låter fra Trøndelag, Sverige og litt fra New Jersey - antageligvis! Etter Thomas spiller Banjo-Billy og The Sloppy Jazz Newbies herlig swingjazz og får Bygdehuset til å føles som New Orleans! Mellom slagene serverer Stein Larsen musikk spilt på den gode gamle måten på vinylplater! Det hele avsluttes med catchy disco musikk på anlegget så man kan svinge seg inn i natta! Pub med øl og vin. Lørdag 17.3. kl 19.00 Inngang: Kr 100 Billetter kjøper du på Spar Nykirke!😄
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake