Helt Uten Bivirkninger!

Det hele startet over en kaffekopp mellom Hilde på Oscars og Lise på Lises hemmelighet. Tanker om tema kvelder i Horten for å gi noe tilbake til Horten.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-02-22T20:47:57.0000000Z

Det hele startet over en kaffekopp mellom Hilde på Oscars og Lise på Lises hemmelighet. Tanker om tema kvelder i Horten for å gi noe tilbake til Horten. Lena på Indigo og Nora på Medisinsk hudpleie invitert med. Lise tok kontakt med Michelle ved Horten Næringsforum i høst for å få de til å bli med.

Hele denne kvelden er ment som en hyggelig aften, vi som har stand her er tilstede for de som trenger litt informasjon og kanskje ønsker en personlig prat eller å avtale en samtale med en av oss. En oppmuntrende kveld for folk som trenger ett piff i hverdagen. En kveld hvos mange i samme situasjon er samlet.

Dette er første gang Helt Uten Bivirkninger arrangeres. Vi håper at dette etter hvert minst skal bli et årlig arrangement, med forskjellige temaer og forskjellige butikker/ samarbeidspartnere.

Tema denne gangen på kvinnedagen 8. mars er kvinner og kreft.

Vi inviterer alle! Om du er rammet av kreft, er pårørende eller bare trenger en hyggelig kveld i Horten med påfyll fra foredragsholderen Bianca Simonsen. Har du kanskje noen i familien som er syke , som ikke orker å gå ut, men som gjerne skulle hatt litt info om proteser, parykker og hudpleie.

Inngangsbilletten på 150.- kr inkluderer litt å bite i og en enhet, samt gratis lodd med mange fine gaver å vinne.

Vi 4 butikker ønsker å gi noe tilbake til Hortens befolkning, derfor dekker vi betalingen for foredragsholder og de andre utgiftene.

Bli med på en kveld sammen med oss!

Lise Kråbøl, Hilde Søsæther, Nora Vo, Lena Sørebø og Michelle Dyrkorn Nævra(HN)


Trykk her for å komme til arrangementet

Tilbake
Annet Innhold