HortenLove lanseres på Valentine´s

Onsdag 14. februar lanseres den digitale plattformen til HortenLove Foreningen. En felles digital plattform for Horten, hvor vi skal spre de gode historiene og holde deg oppdatert på alt som skjer i Horten.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-02-14T09:30:36.0000000+00:00

HortenLove Foreningen inviterer Hortens befolkning til lanseringen av den digitale plattformen www.hortenlove.no på Glassmagasinet kl 18 onsdag 14. februar 2018. Alle er hjertelig velkommen til å komme og bli presentert løsningen, som skal være en plattform for HortenLoves arbeid. HortenLove har tre store mål: For det første vil vi skape stolte innbyggere. For det andre vil vi gjøre byen enda mer attraktiv. For det tredje vil vi bidra til en levende kommune. Men HortenLoves innholdsteam ønsker DITT bidrag! Har du et tips, eller noe du ønsker å fortelle... Ta kontakt med oss!

Tilbake
Annet Innhold