Inspirasjonsforedrag
mars 15

Inspirasjonsforedrag

Vis
INSPIRASJONSFOREDRAG Kom og hør Elisabeth Holt og hennes sterke historie og hvordan hun lagde seg et liv basert på sine egne behov og ikke alle andres. I dagens samfunn er det mange krav og forventninger, og for å klare å leve et godt liv med seg selv og de man har rundt seg, kan det være godt å fri seg fra en eventuell vond fortid og få på plass en god selvtillit så man klarer å ta de rette valgene for seg selv. Elisabeth Holt levde selv et liv som hun valgte som alle andre og hadde vonde traumer som gjorde at hun til slutt holdt på å dø etter flere år med dyp angst, selvhat og isolasjon. Foredraget passer for alle som har lyst til å bli mer oppmerksom på egen tankegang, og som ønsker en endring i livet. Sted: Knut kafé og kolonial, Storgt.15, Horten. Dato: 15.mars 2018 Tidspunkt: Kl. 18.00 Billetter kr 100,- Drikke kan kjøpes i kaféen. Det vil være mulighet for å kjøpe boken "Det handler ikke om å overleve, det handler om å leve" etter foredraget. Velkommen!
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake