Nyåpning av Galleri Smalgangen
mars 3

Nyåpning av Galleri Smalgangen

Vis
Vi har pusset opp konseptet "Galleri Smalgangen", og i den forbindelse har vi også pusset opp butikken og hjemmesiden! Første helgen i mars er vi klare for å ta deg i mot i freshe lokaler, og vi vil fortelle deg mer om våre planer for fremtiden. Denne helgen vil du kunne se demonstrasjoner på dreieskive begge dager, hele dagen. En fin måte å få et innblikk i hvordan keramikken vår er laget. Vi er også så heldige å få besøk av Thomas og Tvilerne denne helgen. Nærmere tidspunkt kommer etterhvert! Det blir servert kaffe, te og kaker. Du kan se demonstrasjoner på dreieskiva i verkstedet, og det blir spennende nyheter og fine åpningstilbud i butikken, samt fin musikk i ørene! Dette blir første åpningshelg i 2018, og deretter vil vi holde åpent fast hver første helg i måneden. Utvidede åpningstider i sommersesongen og desember. Håper vi ser deg denne helgen!
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake