Nykirkefestivalen- 3 dager- 3 arrangementer
mars 15

Nykirkefestivalen- 3 dager- 3 arrangementer

Vis
Velkommen til en tredagers folkefest på bygdehuset 15.-17. mars! Hold av datoen i kalenderen! Med humor, musikk og lokale artister, håper vi å få hele bygda ut av godstolen og sørge for et yrende liv og festivitas i Nykirkes storstue. Billetter selges kun på Spar Nykirke! HUSKONSERT Skolekorpset og bygdekorpset inviterer til musikalsk aften, med solister og overraskelser! Torsdag 15.3. kl 18.00 Gratis inngang! HISTORISK AFTEN Mimrekveld med basar, fotoutstilling og tilbakeblikk på hendelser og personer fra Nykirke «før i tida». (Mer info kommer) Pub med øl og vin. Fredag 16.3. kl 19.00 Inngang: Kr 100 GØY PÅ LOKALET Minikonserter med Trubadur-Thomas, Banjo-Billy og The Sloppy Jazz Newbies. Eget vinyl-hjørne og ønskekonsert. (Mer info kommer) Pub med øl og vin. Lørdag 17.3. kl 19.00 Inngang: Kr 100
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake