Årets skitur: Trysil 2018

Er du klar for årets kuleste skitur til Trysil? Sett av helgen 15.-18. februar, for da blir det god kok på fjellet når Vestfold Studentsamfunn drar på tur. Enten du er født med ski på beina eller bare vil krabbe i seng hver kveld, lover vi god stemning allerede fra bussturen opp. Du blir kjent med mange nye medstudenter, det blir krusing i Norges største skisted, masse moro på afterski og mye mer. Turen koster 1950,- for medlemmer av Vestfold Studentsamfunn, og 2450,- for ikke-medlemmer. Dette er inkludert et stk rompass samt busstur opp og ned. Merk: skipass er ikke inkludert - dette må dere kjøpe selv i bakken. Vi kjøper i samlet tropp, og får da grupperabatt der oppe :) Det er fortsatt ledige plasser igjen! Frist for betaling er 15.januar, og før dette er det mulighet for å sikre seg en plass ved å forskuddsbetale 1000,-. (For de av dere som har forskuddsbetalt er det ikke mulig å få refundert forskuddsbetalingen dersom du velger å ikke reise likevel). Påmeldingen er ikke bindende før du har betalt forskuddsbetalingen, men den er heller ikke reservert før du har betalt. LINK TIL PÅMELDING: https://studentsamfunnet.no/index.php?option=com_chronoforms5&chronoform=Trysil For studenter ved andre campus enn Vestfold. Kan en e-post sendes til leder@studentsamfunnet.no så skal dere få informasjon vedr. betaling. Det er begrenset med plasser, og disse fylles opp i rekordfart! Ønsker du å være med på turen bør du derfor sikre deg billett så fort som mulig. Betalingen skjer på kontoret. Husk at vi er åpen fra mandag til torsdag 09:00-15:00 :) Har du spørsmål kan du komme innom kontoret vårt! Vi er klare, er du? // ENGLISH Are you ready for next years coolest skitrip? Mark the weekend 15.-18. February in your calendar, because it will be a great atmosphere when Vestfold Studentsamfunn goes skiing. Whether you’re a born alpinist or just want to crawl back to bed every day, we can promise you a good time. You’ll get to know a lot of your co-students, and it’ll be cruising in Norways biggest ski resort, a lot of fun at after ski and more. The trip costs 1950,- for members of Vestfold Studentsamfunn, and 2450,- for non-members. This includes a roompass, and busstrip to and from. NB: Skipass is not included - you have to buy this yourself. We will buy as a group, and will therefore get a discount when we get there :) There are still available tickets left! The deadline for payment is 15. January, and it is still possible to reserve a spot if you pay 1000,- in advance. (It is not possible to get the advance payment in return even if you decide not to go). The sign up is not binding before you have made the first payment, but your spot is not reserve until it is paid either. SIGN UP HERE: https://studentsamfunnet.no/index.php?option=com_chronoforms5&chronoform=Trysil For students from other campuses: Send an e-mail to leder@studentsamfunnet.no, and you’ll get information regarding payment. It is a limited amount of spots, and these will be filled up fast! If you want to go with us you should secure your spot as soon as possible. Come by our office to make your payment. We’re open Monday through Thursday from 9:00-15:00 :) If you have any questions stop by our office! We are ready, are you?!
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-05-18T08:36:26.0000000+00:00
Trysil, Norway

15 . februar
klokken
2018-02-15T14:00:00.0000000Z til 2018-02-18T11:00:00.0000000Z
Tilbake
Annet Innhold