Unik sommerskole for barn 8-12 år!
juni 25

Unik sommerskole for barn 8-12 år!

Vis
Sommerskolen er et unikt tilbud for deg mellom 8-12 år som tør å bli med oss på en reise til vikingtiden! Vikingene var modige, eventyrlystne og kreative og her utforsker vi deres skikker, hverdagsliv og kamper på en spennende og lærerik måte. Sommerskolen er for deg mellom 8 og 12 år, og er et heldagstilbud som varer i én uke fra mandag til fredag. Vi undersøker spor etter eldre tider og lager vår egen kunst ut i fra forskjellige temaer – der vi fokuserer på tverrfaglige aktiviteter som historie, kunst, natur og miljø. På Midgard sommerskole får du et innblikk i hvordan det var å leve i vikingtiden. Du utvikler dine kreative og sosiale evner, er i fysisk aktivitet, lærer å bruke naturen, og blir kjent med kulturarven vår! Tilbudet på sommerskolen vil foregå både på senteret, på vikinglekeplassen, i Borreparken og i Gildehallen. Lederen for sommerskolen har relevant utdanning, lang erfaring fra arbeid med barn og unge, erfaring fra sommerskole og godkjent førstehjelpskurs. For påmelding send e-post til info@midgardsenteret.no Pris kr. 1950,- per barn
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake