Winemakers Dinner med Cristian Ridolfi fra vinhuset «Santi»
mars 22

Winemakers Dinner med Cristian Ridolfi fra vinhuset «Santi»

Vis
Vi inviterer til nytt gjestespill på RS-Noatun. Winemakers dinner med Cristian Ridolfi (Mr. Amarone), tredje generasjon i vinhuset «Santi». En ledende produsent i Valpolicella og produsenten bak en serie ikoniske viner fra Verona. Vinhuset er mest kjent for sin ekspertise på premium Amaroneviner. Booking på e-post: njord@rs-noatun.no 4 retter (meny blir lansert 1. mars) 7 premium viner kr. 1 290,- Vinliste: Santi Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Brut Santi Pinot Grigio Delle Venezie IGT "Sortesele" Santi Infinito Rose Santi Valpolicella Classico DOC "Le Caleselle" Santi Ripasso Valpolicella Classico DOC "Ventale" Santi Amarone della Valpolicella Santi Proemio Amarone della Valpolicella (10cl i hver servering) Denne gangen er det begrensede plasser. Ikke vent med å booke denne opplevelsen. Siste gjestespill ble vi fullbooket på rekordtid.
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake