4 lokale band skal sørge for topp stemning på Artilleriverkstedet!

7.april klinker lokale helter til med Garasjebandfestivalen!
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-03-26T11:03:47.0000000Z

Utgangspunktet er fire ganske nye band som kun har spilt i små settinger, og ønsker seg en stor scene. Ideen kom fra Kjetil Idås, som har spilt trommer i et par år i deres «lærerband». Han ringte Terje Knutsen som har spilt trommer omtrent like lenge, og lurte på om ikke de burde lage seg sin egen festival. Som sagt så gjort. Ting gikk ganske fort etter det, og snart var de fire interesserte band. Etter et kort møte var ballen satt i bevegelse og lokale ble bestilt og ting organisert. Scenen måtte jo bli Artilleriverkstedet som er det kuleste lokalet, med rett atmosfære.

Dette er bygd opp som en «venners venners fest», men festen er åpen for alle. Banda ønsker gjerne at andre som driver med eller er interessert i musikk skal komme! Hvem vet kanskje er dette et arrangement som kan bli en årlig greie for band som trenger og vise seg frem for første gang!

Tilbake
Annet Innhold