Den Store Klesbyttedagen, Karljohansvern

-Klesbytting er både sosialt og miljøvennlig! Velkommen til klesbyttefest på Karljohansvern lørdag 14. April. En ypperlig mulighet til å få ryddet i garderoben og samtidig skaffe seg noe fint og "nytt" helt gratis – og miljøvennlig! HVORDAN FUNGERER DET? Finn frem og ta med deg maksimalt syv (7) plagg. Plaggene må være rene og fine, og uten hull/mangler. De bør være i såpass god stand at du kunne gitt de til en du er glad i. Det kan være dame, herre og/eller barneklær. Vi tar ikke i mot tilbehør, undertøy/sokker og ødelagte/utslitte klær. For hvert plagg du leverer inn får du én byttebong. Når vi er ferdig med å sortere de innleverte plaggene, åpner byttemarkedet. Da kan du lete etter nye klær, prøve disse og bytte inn bongene dine mot de klærne du ønsker å beholde. Klær som ikke blir byttet bort vil bli gitt til Fretex når byttemarkedet er over. PROGRAM Klokkesett kommer snart.. I 2017 var det 80 arrangementer fordelt over hele landet. (ref Naturvernforbundet) Garasjetorget arrangerte sitt aller første med stor suksess! Vi ønsker å å gjøre dette igjen i år og er så heldige å få låne lokalene til Artilleriverkstedet slik at vi kan utvide etter interesse. Gratis arrangement! #klesbyttedagen #nordicswapday #engangtil #gjenbruk #shopstop #swapdrop #denstoreklesbyttedagen #felleskap #delingsøkonomi #klima #lokalmiljø #sjovt Naturvernforbundet er hovedinitiativtager til nasjonal klesbyttedag. Garasjetorget har også et utvalg spennende butikker og en koselig cafe.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-05-18T08:37:39.0000000+00:00
Øvre Vei, 3186 Horten, Norway

14 . april
klokken
2018-04-14T10:00:00.0000000Z til 2018-04-14T13:00:00.0000000Z
Tilbake
Annet Innhold