Glowkro
mars 15

Glowkro

Vis
Vestfold Studentsamfunn arrangerer årets glowkro! Gjennom årene har glowkroen vært en stor suksess med god stemning og stappfullt utested! Åpent for alle over 18 år. Finn frem selvlysende neonklær, eller kjør en helhvit stil som lett fargelegges i løpet av kvelden. Du og vennegjengen kommer til å få en heftig multifarget opplevelse dere sent vil glemme! IKKE GLEM TILBEHØR - Glowsticks og UV-Maling er et must! Studentsamfunnet har seff bestilt en haug. Glowsticks blir delt ut i døra. // INNGANG CC: Gratis for medlemmer / 50,- for ikke-medlemmer ID18 // NATTBUSS Nattbuss går denne kvelden (Kjører Borre-Bakkenteigen-Åsgårdsstrand-Eik-Sentrum-Kaldnes) BILLETT: 50,- for medlem // 100,- IKKE medlem (Kjøpes på bussen) // TAXI Som medlem får du 20% rabatt på turer fra Taxi Horten når det gjelder til og fra kro/quiz. OBS! Gjelder kun ved bestilling om du/dere ringer nummeret 330 41 001
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake