Helgeåpen butikk og Familiekurs på verkstedet
april 8

Helgeåpen butikk og Familiekurs på verkstedet

Vis
7.- 8. APRIL Helgeåpent i Galleri Smalgangen kl 12.00-15.00. Vi holder åpent den første helgen hver måned (men ikke i påska), og denne gangen kan du ta med barna og lage din egen keramikk i verkstedet! Denne helgen får vi besøk av Thomas og Tvilerne, De spiller et par låter og selger CD mellom kl 12.00 og 13.00 lørdag. (De ble desverre forhindret å komme sist gang, og vi er glade for å si at de kommer denne helgen!) I butikken finner du som alltid et godt utvalg håndlaget keramikk, i kombinasjon med andre kvalitetsvarer som egner seg godt som de spesielle gavene! Familiekurs: Aktiviteter tilrettelagt for barn i følge med voksne. Vi lager ting med leire, og dekorerer med leirfarger. Kr 300 per pers (som vil lage noe i leire), og dere får med en gjenstand hjem etter at den er ferdig brent, ca 1 mnd senere. Det tar ca 1-2 timer, avhengig av interessen til barnet. Her vil det bli mulig med drop-in mellom kl 12 og 14 så lenge det er plass. Det kan være lurt å sikre plass ved å sende en mail til post@gallerismalgangen.no i forkant.
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake